Schoonmaakdag & heel MKV bakt!

Geplaatst op: 19 maart 2017

Schoonmaakdag zaterdag 11 maart 2017

 

Ongeveer 30 clubleden stonden zaterdagmorgen klaar voor allerlei klussen. Het terrein werd ontdaan van oud ijzer, bomen werden gesnoeid, steigers gepoetst, ramen gelapt, molshopen geplet, het terrein geëgaliseerd en de kluisjes werden gepimpt.

Met een van de eerste prachtige lentedagen kon ons humeur niet meer stuk.

Het terrein ziet er weer fris en opgeruimd uit….. En dan heel MKV bakt!

Zes prachtige taarten werden geshowd en door de makers werd uitleg gegeven over de kunst van het bakken. Koffietijd werd gevuld proeven en nog eens proeven. De jury bestaande uit de gehele lustrumcommissie had nogal wat bedenktijd nodig om alle taarten te beoordelen op uiterlijk, geur, smaak en creativiteit.

Moeilijk, moeilijk, moeilijk, maar uiteindelijk is de eerste prijs gewonnen door het drietal Lieke, Maaike en Floortje met kun kanotafereel met eskimoterende kanoër, heel bijzonder, de arretjes cake was overheerlijk. De tweede prijs is gewonnen door Marnic, wij hebben ons laten verleiden door een overvloed aan chocola versiert met vrolijke kleurtjes. Super gedaan mensen!

Genoeg energie om weer flink aan de slag te gaan, er moest tenslotte weer een plekje gemaakt worden voor het frietje met. Deze vaste traditie konden we natuurlijk niet laten varen.

Al met al een geslaagde dag waar heel veel werk verzet is. Beste afwezige clubleden, heb je spijt dat je dit gemist hebt? Geen nood, over een half jaar is weer een mogelijkheid en wie weet heeft de lustrumcommissie weer een verrassing in petto. Het is niet voor niets lustrum jaar: ”MKV 40 jaar jong”

Foto´s