Maaslandse Kanovereniging bestaat 40 jaar

Geplaatst op: 31 augustus 2017

De Maaslandse Kanovereniging (MKV) viert haar 40 jarig bestaan met diverse activiteiten gedurende het hele jaar. Het jaar is begonnen door alle leden uit te nodigen voor ‘Heel MKV bakt’. De taarten zijn beoordeeld en gegeten tijdens een klussendag in het voorjaar. Daarna zijn er voor diverse disciplines verschillende activiteiten uitgezet, zoals een vossenjacht op het land ipv op het water.

De toervaarders zijn mooie tochten gaan varen in de Weerribben met als standplaats Giethoorn.

De slalomvaarders hebben naast hun Holland Cup wedstrijd een extra wedstrijd uitgeschreven voor de oud Nederlands Kampioenen. De enige echte Dutch Slalom Master is toch Maarten Hermans gebleken ondanks een serieuze handicap waar hij het parcours mee moest afleggen, nl. in een slalomboot van vier meter met een tuinslang over de voorpunt.

Voor de freestylers is de sprint afvalrace georganiseerd. Joes van de Kamp is hierbij de winnaar geworden. Het grote lustrumfeest is op 24 juni gehouden, met een toertocht, clubkampioenschappen, barbecue en een feestavond met band. Tot in de late (lees vroege ochtend) uurtjes is er goed doorgefeest. Voor oktober staat er nog een tocht door de Biesbosch gepland voor alle leden en het jaar wordt afgesloten met een nieuwjaarsborrel in januari 2018.

Foto´s