Kennismaken met de MKV en de kanosport?

Kennismakingscursus

Kom bij de Maaslandse kano vereniging ontdekken hoe leuk kanoën kan zijn! In een groepje van max. 10 personen krijg je de basistechnieken van het kanoën aangeleerd. In- en uitstappen zonder nat te worden, evenwicht in de kajak, vooruit varen, sturen, achteruit varen en de kano verlaten bij omslaan zijn de technieken waar je kennis mee maakt.

De cursussen bestaan steeds uit 5 lessen, en wordt meerdere malen per jaar georganiseerd.

Schoolsport

Kom bij de Maaslandse Kanovereniging ontdekken hoe gaaf kanoën is! Tijdens deze cursus ga je alle verschillende kano disciplines oefenen, zo leer je bijvoorbeeld hoe cool kanopolo is, hoe uitdagend kanoslalom is, hoe avontuurlijk toervaren is en hoe spannend raften kan zijn! Ben jij niet bang voor water en avontuurlijk ingesteld, dan is kanoën en raften absoluut iets voor jou!

Inschrijven kan op de website van Cursussen Oss of Sjors Sportief

Wave begeleiding

Wave Begeleiding gebruikt het kanovaren als middel om aan communicatieve en sociale vaardigheden te werken voor kinderen, jongeren en (jong)volwassenen met autisme en/of ADHD. Er wordt bijvoorbeeld geoefend in gespreksvoering, feedback geven, informatieverwerking, doorzettingsvermogen, samenwerking en omgang / plezier met leeftijdgenoten. Ervaringen worden opgedaan, die een positief effect op gedrag kunnen hebben.

Voor meer informatie zie: www.wavebegeleiding.nl

Uitproberen

Ben je te vroeg of te laat voor de kennismakingscursus, try-out sports of Sjors Sportief, maar ben je serieus aan het nadenken om te gaan kanoën; kom dan langs of meld je aan om een les mee te varen.

Klik hier om contact met ons op te nemen